Pepples Birthday Wishes!

Som första inlägg på en blogg så kanske man normalt skulle börja med en beskrivning på vad bloggen kommer att handla om. Men eftersom jag inte gjorde det och den chansen nu är förbi så tänkte jag att det kan jag spara till ett senare inlägg, nu vill jag skriva om något kul som jag hittade hos Cili in papers.

Jag gör aldrig kort, vilket är synd då jag själv tycker att det är väldigt trevligt att få ett hemma snickrat kort. Men jag snubblade över Pepples Birthday Wishes block. Färdig bigade och i bra kort storlek. Till dessa fanns det såklart perfekta die Cuts.

Det fanns även en ytterligare uppsättning die cuts som var olika glassar/muffins som man fick pyssla ihop själv i den färgskala som man vill ha.

Superkul och superlätt! Gjorde dessa 4 kort på mindre än 30 minuter. Nu gjorde jag inte till någon speciell utan för att ha när dom behövs:-) Därför var det extra bra att det var lätt att göra i olika färger. Ofta kan ju ett kit vara i en specifik färg, men med detta kit löste jag 4 snabba kort i 4 olika färger! Me like!

 

Tack och bock!