Det blev ett fullt hus!

Ja, men tar det inte mer tid att göra kort då man har allt färdig koordinerat så kan man ju lika gärna göra några till. Jag införskaffade mig färgläggnings pennor hos Cili in papers från Spectrum Noir. Jag har provat att färglägga tidigare, men då hade jag  införskaffat mig några Promarkers. Lyckades inte så bra med promarkers så jag la ner detta  med färgläggning ganska snabbt. Detta kommer jag att återkomma till vid ett senare tillfälle. Men nu tillbaka till mitt fulla hus! I  mitt rum har  jag ett litet hus, som jag köpte på Åhléns när min son föddes. Anledningen till detta var att det hade jag sett i en modern inrednings tidning att det var smart att ha i ett barnrum , så man kunde placera alla små bilar där i och ha det som ett ”garage”. Så en sådan köpte jag, precis som jag köpte en babybjörn sele, special designade ( special och special, min färgaffär hade inte de märket) tapeter osv. Döm till min förvåning när min son vägra ”åka ” med i en varm sele eller när det visade sig att detta med små bilar inte existerar för min son. För min son ska det vara traktorer, dumpers,  kranbil och allra helst i modell större. Så detta ”garage” fick hamna i mitt rum. Inte heller den ”special” designade tapeten med tillhörande design kuddar har han  kommenterat att han är extra glad för att han har. Kuddarna står på bokhyllan nu så att de inte ska bli förstörda och hur roligt är det att ha dom där? Varför blir man sådan när man ska bli mamma? Jag kan ju inte vara den ända som gått i denna fälla? Till mig själv har jag aldrig köpt en ”special” designad pryl, nä tacka vet jag IKEA. Men det är historien om mitt lilla hus som jag fyllt upp med korten som jag har gjort. Det är i huvudsak Birthday Wishes som används, som är köpta hos Cili in Papers:-)