Basic!

I scrapbook världen finns det hur mycket som helst att köpa! Till och från i 8 år har jag scrappat och på vägen har det blivit en del inköp. Många favoriter har man hitttat, men även många ”bra ha saker” som inte varit så bra. Men dessa ”nitar” måste man nog göra själv då de saker som jag kallar ”nitar” , har andra som favoriter.

Tur är väl det, att vi alla gillar olika saker! Sedan har man vissa basic saker. Saker som man ”måste” ha för att ens göra något. Till detta (enligt mig) hör cardstock, album , en ”skärmaskin”, lim , en bra penna att texta med och en sax. Det lustiga är att den sax jag använder är en helt vanlig sax…vet inte ens vad den kommer ifrån. Tror den kom med min sambo som jag träffade för 9 år sedan. Denna svarta vanliga sax har varit super och passat mig perfekt och gör det fortfarande, men den kan inte allt. Jag har kommit på mig att låna saxar av vänner på scrap träffar för att klippa detaljer . Så tidigare i veckan var jag och köpte en ”detalj” sax hos Cili in papers. Har ännu inte fått prova den ordeltligt, men vi har bekantat oss. Jag och min sax. Den är lite annorlunda , har lite av en fjädring i sig. En sak att vänja sig vid, men den kommer åt mycket bättre än min ”vanliga” sax. Så den kommer nog att bli super efter lite övning. Detta är min nya ”detaljsax”.Jag tror att jag kommer att byta ut min gamla skärmaskin till en Tonic variant på sikt. Men man kan inte byta ut allt på en gång tyvärr….