I 2 1/2 år….

…har jag väntat på denna veckan! Min äldsta och bästa vän, Jenny, bestämde sig för några år sedan att åka till Australien under en tid. Vilket resulterade i att hon träffade en man , blev kär och nu bosatt i detta underbara land. Jag och Jenny  var i Australien för 7 år sedan tillsammans med min bror på semester. Jag blev fullständigt kär i detta land! Jag träffade en tjej ( som idag är en av mina absoluta bästa vänner också) min första skoldag i gymnasiet som hade varit i Australien och pluggat 1 år. Hon hade en nyckelring med Ayers Rock på och jag bestämde mig där och då, flygrädd som jag är att dit skulle jag åka! Den där ”stenen” skulle jag se. 10 år senare så åkte jag som sagt dit och det var mer fantastisk än jag kunde drömma om. Jenny gillade landet , men det var inte så mycket mer än så. Men nu bor hon där och sist hon var hemma var 2 1/2 år sedan . Hon är gudmor till min son och han var 3 dagar gammal sist dom sågs. Jenny och jag träffades redan i förskolan och gick sedan i samma klass till och med första året på gymnasiet. Sedan valde vi olika inriktningar. Vi är väldigt olika jag och Jenny, men det är nog därför vi passar så bra ihop. Trots ett avstånd på en hel värld mellan oss så är hon en av mina närmsta vänner:-) Jag har gjort en liten present till henne i form av ett insta album i guld från We R Memorey Keepers. Detta ha jag fyllt med massa bilder från våra år ihop, tillsammans med massa guld dekos/papper. Jag använde mig mycket av kitet studio gold. Jag har paketerat albumet i en påse från ikea med en liten tag på med texten : You make me happy, when skies are gray. Denna kommer från Hello sunshine serien som är helt underbar! Hoppas att hon blir glad! Jag vet iallafall att jag kommer bli överlycklig bara av att träffa henne!

pase

 

Måste tillägga att detta med insta album var väldigt roligt att göra , det kommer det säkert att bli mer av! Perfekt gåva till ett brudpar eller en annan jubilar.