Nummer 6 & 7…

….av 30 days of summer var ”frågorna”. Jag gillar insjö/östkusten/västkusten/pool bäst för att…. och Godast att äta på sommaren. Jag använder mig fortfarande av Neapolitan kitet. När listan är klar kommer den att ”täcka” fyra sidor. Jag är fortfarande på första sidan och till den har jag valt att bara använda de kort som går i rosa. Sidan 2 och 3 kommer att vara gröna och sista sidan kommer att gå i beige.

Denna gång har jag använt mig av chipboard stickers, gillar dessa ”utstående” klistermärkena bättre än dom platta då dessa ger lite mer volym. Dessa är från Simple Stories DIY serie Boutique. Kort nummer 7 är ett bifold kort, perfekt att ha i sitt PL album när man vill gömma texten. Det finns ju stunder som man har saker att skriva men man vill inte att hela världen ska se det. Nu är det inte så i detta fall , att jag inte vill visa texten utan snarare att jag ville ha just det kortet med jordgubbar på.