Man kan sälja vad som helst!

Så tänkte jag när jag såg dessa mallar från Simple Stories! Sådana kan man ju göra själv om man skulle behöva dom….För visst kan man det! Men när jag var på en scrapträff hos en vän så fick jag låna hennes mallar då jag skulle klippa till kort och papper i 4*4 och 2*2. Jäklar vad bra den var! Och för en latmask som mig var det bara att åka till Cili in Papers och införskaffa mig ett eget set för 59:-. Jag har en big shot med dies som skär till 4*6 och 3*4, men efter att jag köpt dessa så används de inte lika flitigt som innan , tycker att det går snabbare att klippa själv med dessa mallar. Tänk att en sak kan gå från; Varför skulle jag köpa mig en sådan ? till Jäklar vad bra!!! Dessa 5 måtten är det man får mallar för:

2X2, 3X3, 3X4, 4X4 och 4X6

2X2, 3X3, 3X4, 4X4 och 4X6