Julafton varje månad!

Jag prenumererar på 3 månads kit. Ett kommer från Scraptastic club och två från Studio Calico.Från Scraptastic club får jag ett scrapbooking kit och från Studio Calico får jag ett scraapbooking kit samt ett Project life kit. Man kan jämnföra det med en prenumeration på en tidning. Så två gånger i månaden kommer det paket i brevlådan , känns som julafton varje gång!  Detta är vad som kom i kitet från Scraptastic Club! Känns det igen? Det är ju Pebbles Birthday Wishes, som jag kärat ner mig i sedan tdigare. Kolla in inlägget från den 28 juli. Dom har alltid ett wood veneers kit som jag köper till extra varje gång. Älskar dessa wood veneers då de är exklusiva för Scraptastic Club och så passar det alltid super till kiten. Från och med kit två så får man alltid en liten gåva för ”trogen kund”, denna månaden var det stämpeldynan. Men det är olika varje gång.