Extra julafton denna månaden!

Den 27.e varje månad så släpper Studio Calico sina månadskit på nätet, då får man se vad man får i sin prenumeration samt köpa extra saker i deras shop. Denna månaden köpte jag många extra saker. Jag brukar köpa lite extra saker som inte går att få tag på här i Sverige, men denna månaden blev det mycket extra. Jag brukar ta deras kurser som dom har online. Då brukar dom ha vissa saker att köpa till dessa kurser. Denna månaden köpte jag till kitet JET som var utformat för att passa kursen Mini Books som jag håller på med just nu. Detta var med i det kitet:

jet2

Sedan har jag ju kommit på en ny kärlek i mitt skapande och det är stämplar , så dessa 2 stämpel kit inkl dies köpte jag också. Har inte tidigare varit en kortmakare , men det är ju riktigt kul att göra kort:-)