Första arbetsveckan gjord efter semesten!

Så! Nu har man gjort första veckan på semester! Känns väldigt bra! Lite tröttare än vanligt, men det känns inte som en överraskning. Känns lättare att komma tillbaka efter semestern sedan man fick barn, då man har mer rutiner i sitt liv:-) Jag har allt hunnit med lite pyssel under semestern, men inte lika mycket som jag hade velat (men så är det ju alltid).

2014 var året då jag började med PL, men jag får nog lägga till stämplar, dies och färgläggning. Innan i år har jag inte ägt en bigshot så jag visste inte hur kul man kunde ha med en sådan . Så i sommar har det blivit lite dies inköp. Elizabeth craft har släppt massa nya fina dies, som jag har köpt några av hos Cili in papers.

Det är lite som man dör sötdöden när man ser dessa underbara små figurer. Här får ni se grodan i delar:-) Alla delarna ingår i samma dies, på just grodan kunde jag sakna en dies för att göra munnen, men t.o.m jag kan ju skära till en tunn råd pappersbit och ge lite färg till munnen:-)

Elizabeth craft groda