Nytt minikit från Becky Higgings och ny serie från Pebbles!

Becky Higgins släppte ett nytt minikit som kom till Sverige under sommaren. Det heter Dazzle och har massa guldfoil, som känns helt rätt. Jag bara väntar på att denna guld trend ska bytas mot silver:-)

BH Dazzle

 

Även Pebbles kom med en ny serie Homemade. Homemade har samma design som Dazzle kitet. Så jag köpte Dazzle mini kit samt Homemade 30*30 paperpad, så om mina kort från kitet tar slut så kan jag göra egna av mina papper. Sedan gillar jag att göra ett PL uppslag, med även en Lo sida. Så nu ska jag testa att göra 2 uppslag PL med Dazzle och sedan en LO av de stora papprerna från Homemade. Färgerna i denna serien är grå, turkos, svart och gult. Färger som passar väldigt bra ihop med guld, så det var inte så överraskande att det var guld glitter på vissa av klistermärkena :-)

Pebbles Home Made