Bra grej!

Som jag nämt tidigare så är detta med stämplar en ”ny” grej för mig. Vet inte varför det inte varit min grej tidigare, men det skulle kunna vara en sådan enkel sak som att de ska rengöras efter man använt dom. Ja, jag är lat! Absolut är jag arbetsam, har pluggat heltid samt jobbat heltid samtidigt. Så jobba kan jag, men med vissa saker är jag väldigt lat/bekväm. Då gäller det saker som ”drabbar” mig själv. Men jag fick ett tips på rengörning från Cissi på cili in papers. En ”platta” som man på ena sidan sprutar på rengörning , där drar man den använda stämpeln över för att få bort färgen och på den andra sidan drar man stämpel för att torka/få bort det sista. Nu har jag bara testat den på clearstamp (då det är det jag använder mest, men det funkar säkert på alla typer av stämplar). Superbra grej ! Funkar bra, första gångerna jag använde den så luddade den av sig lite på stämpeln. Men detta har blivit bättre. Smidig! Clearstamp rubber heter den!