Träff hos Inger!

En av mina favorit dagar är de dagar då jag tillsammans med andra vänner åker hem till Inger. En vän som bor i Surte! Där har hon en lokal som vi försöker att träffas i en lördag i månaden för att umgås, skratta och lite scrappande förstås. Bilen lastar jag full med alla mina saker, jag har ännu inte lagt en krona på bra förvaring att ha alla sakerna i när man åker iväg. Så jag tar vad jag har hemma t.ex 2 gamla plastlådor från Ikea som jag hade kläder i under sängen när jag och min sambo bodde i en enrummare. Vi brukar samlas mellan 9-10 och efter vi ätit lunch tar vi en tripp till Cili in papers som ligger 15-20 minuter ifrån Inger för lite shopping, sedan åker vi tillbaka och pysslar till 20-23. Denna gången gjorde vi lite annorlunda och började med ett besök i butiken och ojojojojojojojojoj vad vi shoppade. Detta var sista helgen innan semestern var slut så vi la nog alla våra sista semester pengar på våra inköp. Detta är vad som fick följa med mig hem……: