Ny kärlek!

Ja, iallafall för mig! Dies och stämplar från Lawn Fawn! Underbara! Passar mig perfekt! Snygga och roliga stämplar, som man får måla, vilket jag tycker är kul! Roliga texter samt tillhörande dies som stansar ut perfekt runt stämpel kanterna! Kanon! Jag kan nog inte beskriva min kärlek för dessa, men jag vill har alla! Och jag dregglar när jag ser allt fint som dom gjort! Vill ha mer!!!!!

LW Critters from the past

 

 

Denna stämpel kommer från Critters from the past och jag har använt en dies från #awesome för att få ut den fyrkantig. Målat den har jag gjort med mina Spectrum pennor.

Distress ink

Sedan använde jag Distress dynor för första gången för att göra bakgrunden, lite himmel och gräs. Det blev inte världs bäst, men för att vara första gången så får jag godkänt av mig själv. Jag har köpt på mig Distresser i mini format då jag inte använt det innan. Men jag tror att det kommer bli en grej som jag kommer att gilla att använda, men jag kände inte behov av att köpa fler stora utan de små kommer att räcka länge för mig!
Distress ink

Sedan monterade jag kortet och stämplade på en av de roliga texterna som ingår i kitet. Såhär blev slutresultatet, jag gjorde två likadana när jag ändå gjorde!
LW Critters from the past

Jag gjorde även dessa korten med kitet You float my boat!

You float my boatCirklarna gjorde jag med en av mina cirkel dies från Tonic Studios, jag ska nog köpa de med fyrkanter också, då de är väldigt användningbara när man gör kort.

Min kompis Jenny gjorde detta kortet från kitet Blue skies! Visst är hon duktig! Dessa 3 kit säljs alltså i 2 delar, ett stämpel kit och för den som vill ha så kan man köpa även dies till som passar perfekt!

LF Blue skies
LF Blue Skies
Nä nu ska jag googla på mer Lawn Fawn! Bäst att ta fram lite servetter för allt dreggel som kommer komma!