Favorite Things och Dreamy……..

Nu har dessa godisar börjat komma till Sverige, men jag hade turen att få dom för några veckor sedan :-) Det är Heidi Swapp och Becky Higgings som gjort ett samarbete och gett ut en hel Heidi Swapp serie anpassat för Project life. De var exklusiva för Michaels i USA, men har alltså nu börjat komma in i Sverige. Det var min sambo som hade en gammal barndoms vän på besök i somras och hon berätta då att hon skulle till Usa och snäll som hon var så hitta hon dessa 2 Core kit till mig samt 2 Value pack, återkommer om dom imorgon. Jag tog med mig sonen till Landvetter där hon skulle landa och stod som ett barn som väntar på tomten när hon kom.

Detta nedan är Favorite things! Mycket färg och inte så vita i botten, ser nästan lite skitna och missfärgade ut. Först trode jag att det var fel på kitet, men efter att mailat med American craft så insåg jag att de skulle se ut så. Ju mer jag tittar på dom ,  desto mer tycker jag dom är underbara med det lite skitna. De blir lite tuffare på något sätt:-)

 

Favorite Things

Dreamy var kärlek vid första ögonkastet! Jag blir nästan galen på mig själv! Jag älskar färg, men jag älskar dessa kort med dova färger också. Känns som jag älskar allt! Kör både kortmakeri, Lo:S , Mixed media och project life…kul, men det hade varit billigare och lättare om jag bara älskat en sak. Men sån är inte jag!

Dreamy