2 Value kit blev det också från Heidi Swapp

Det släpptes 4 stycken Value kit också som Heidi har designat. Det var ett kit med guld foil, ett med overlays , ett med glitter och ett med magic paper, alltså perfekt för mixed media och hennes underbara sprayer. Dom 2 sistnämnda fick jag tillsammans med Core kiten som jag skrev om igår.

Detta är det glittriga! Det är jättefint, om man gillar glitter! Jag gillar glitter, men måste nog säga att detta var lite för mycket för mig. Men vi får se, jag kanske ändrar mig på den punkten.

HS Glitter value

Dekorationerna kanske kommer till användning iallafall, det är inte omöjligt!

HS glitter value

Detta ”Mixed media” kitet kommer jag nog att få mycket kul med. Det ser inte mycket ut för världen på dessa bilder, men med lite mist på så kommer dom bli super! Får visa när jag gjort något med dom.  Jag har en del magic paper innan och tycker att det är kul att kladda med.

HS Mixed media value

De 3 ”korten” längst ner i höger på bilden har jag ingen koll på vad jag ska göra med. Det känns som det är gjort av canvas. Så det kommer nog lite kladd på dom med!

Hs Mixed media value