Barca here we come!

Japp! Jag kan flyga ! Jag är inte rädd! Jo jag är skit rädd, typ ”jag kissar ner mig och svimmar rädd”. Men nu är pengar växlade, väskan packad och jag snart med, nä skoja bara! Blir cola för mig! Så imorgon ska vi flyga till Barcelona med hela jobbet! Hade jag inte varit så jäkla flygrädd så hade detta bara varit skitkul! Jag har världens bästa arbetsplats med världens bästa kollegor/vänner! Visst låter det som en klyscha , men då får det göra det:-) Just nu är jag så nervös så jag är alldeles matt inför flygningen, vilket är bra. Jag är för trött för att orora mig. Men än har jag inte gått på planet. Jag har lovat mig själv att checka in och sedan ta det därifrån. Hoppas hoppas hoppas jag sitter på planet imorgon kl 1015!

Jag har lagt in inlägg ett varje dag när jag är borta, så det finns att läsa. Men jag hoppas att jag sitter här på måndag kväll och skriver ett nytt inlägg om min resa. Om hur jäkla bra det gick att flyga! Jag kan flyga ….jag är inte….