Så söta!

Jo, jag har ju kärat ner mig i Lawn Fawn dies och stämplar som jag skrivit om tidigare. Så nu sitter jag varje kväll och tittar på Pintrest, Insta och youtube på deres fina grejer. Critters from the past var bland de första jag köpte ifrån dom och gjorde dessa korten.

LW Critters from the past

Då skulle man använda sig av Distress ink…åh herre jösses! Det var inte det lättaste. Jag hade denna , men fick inte till det bra. Då hittade jag denna som är rund, se bild överst! Tänkte att den skulle vara lättare att få till det med då den inte har några kanter. Men jag har inte använt den ännu så vi får se om den är mycket enklare…troligen inte, men jag fick också köpt mig en snygg låda till mina mini distresser. Även fast man inte kan använda sakerna så känns det ju kul att de förvaras snyggt:-)