Barcelona!

Nu har jag kommit i ordning här hemma igen efter mina fyra dagar i Barcelona med mina underbara kollegor. Det blev mycket mat och många skratt. Super trevligt! Jag hade våndats lite över denna resa då jag inte gillar att flyga och har undvikit det de senaste 7 åren. Men det gick superbra, mycket tack vare min kollega som jag nämnde i senaste inlägget. För 7 år sedan gjorde jag min drömresa till Australien, drömmen var 10 år gammal. Men bättre sent än aldrig! Jag var redan flygrädd då , men jag gjorde det och var så lycklig och stolt över mig själv. Jag älskar att höra på historier om andras resor och vad dom har sett. Jag vill så gärna se mer av världen själv, men jag är för rädd för att flyga. Samtidigt så känner jag att meningen med livet måste ju vara att b.la uppleva andra platser och miljöer. Efter denna Barcelona så ska det inte ta 7 år tills jag flyger nästa gång. Det lovar jag! Världen here I come!