Ok, sista inlägget om Barcelona nu!

Innan jag åkte till Barcelona hade jag frågat i en PL grupp på Facbook om det var någon som kände till någon bra butik i Barcelona för Project Life och det var ingen som hade något tips. Men en av mina bästa vänner fann två tips på Studio Calicos sida. Så glad i hågen tog jag mig en promenad för att finna en av butikerna på lördagen.Det skulle vara en promenad på cirka 20 minuter från vårat hotell, men jag och kartor var ingen bra kombo. Jag är van vid google maps på telefonen, men att läsa vanlig karta som man gjode på orienteringen i skolan var inget jag löste längre. Så det tog mig 1,5 timme att gå fram och tillbaka. Men jag fann butiken till slut, men den var stängd på helgerna:-(

spanien2

Öppnade åter måndag klockan 10 och jag som skulle lämna hotellet klockan 11,30 kände att jag inte vågade chansa på att hinna, då denna promenad tog mig 1,5 timme. Men då jag har fantastiska kollegor så var det en av dom som följde med mig på måndagen så vi var där vid 10. Det var en mysig butik, men sakerna var dyrare än i Sverige. Men jag köpte dessa få sakerna på bilden ovan, saker som jag inte sett i Sverige. Tagsen är från WRMK Indie summer och de PL kitet har jag så dessa ska användas ihop för att dokumerntera dessa underbara dagar i Barcelona.