”Man skriver in Bruce Springsteen….

….så kommer det upp massor”. Denna meningen sa min bror till mig för cirka 7-8 år sedan då han fann youtube för första gången. Min bror har jobbat på en VVS lager hela sitt jobb och denna arbetsplats använder sig fortfarande av papper och penna för att skriva ner en order. Min bror är dessutom född på början av 70-talet så någon datavana fån skolan har han inte heller. Vi hade aldrig dator hemma när vi växte upp då ekonomin för min ensamstående mamma inte löste det.

Så 2006/2007 fick han ärva en dator av mig. Några dagar senare fick jag ett samtal som löd typ såhär: Har du varit inne på youtube sidan? Den är ju superbra! Man bara skriver in Bruce Springsteen (det är min brors och min absoluta favorit) , så kommer det upp massor! Man kan skriva ín vad som helst, det finns hur mycket som helst att titta på! Jag skratta lite och förklara för honom också att det finns något som heter mail ( detta visste han dock om). Så även om jag fnissade lite åt honom då och tyckte att han var sen i sin upptäckt så måste jag erkänna att jag i år sedan jag tog upp Scrapbookingen igen förvånas varje gång jag är inne på youtube över hur mycket det finns:-)

Sist jag var inne blev jag nyfiken på Spritzer tool, så nu har jag köpt mig en sådan och några distress pennor så ska vi se vad jag kan göra med detta:-)