3 kort med samma dies och stämpel set!

Nu har jag testat Lawn Fawn dies och stämplar dream. Jag gjorde 3 olika kort från detta set.

lawnfawndream

Det första kortet jag gjorde var detta nedan. Jag började att stämpla upp alla fjädrar och målade dom med mina Spectrum pennor. Färgerna jag använde mig av var dessa:
Blå: IB2 och IB3
Röd: DR2 och DR3
Orange: OR2 och OR3
Gul: CT3 och CT4
Grön: LG3 och LG5
Lila: PL4 och PL5

Sedan stansa jag ut dom med diesen, satte fast dom med 3D kuddar på ett kort som jag klippt ut från ett akvarellpapper (gillar strukturen i de pappren). Stämpla ordet dream , fäste det på kortbasen och sedan klart! Jag älskar dessa ”cleana” kort!

dream

Kort nummer två började jag med på samma sätt. Stämpla, färglade med samma färger som ovan , fast denna gång gjorde jag bara 4 fjädrar och stansade ut dom. På akvarell pappret stämplade jag dream och embossade den vit så att vattenfärgen inte skulle fästa på ordet. Sedan målade jag med vattenfärg från Mr Hueys.  Efter det torkat satte jag dit fjädrarna även denna gång med 3d kuddar. Fäste allt på en färdig kortbas. Klart!

dreamvatten

 

Sista kortet använde jag mig av ett papper från min Neapolitan paperpad och limmade detta på kortbasen sedan limmade jag på ett vitt cardstock papper. Stämpla 3 stora fjädrar och en liten som jag målade med FS6 och FS8, stansa ut dom med tillhörande dies. Satte fast dom med 3 kuddar. Sedan använde jag 1 sak som jag inte ens minns när jag använde den senast och en sak jag aldrig använt. Snöre för att göra en liten rosett och sequins. Färdigt!

dreamsequins

Känns som man kan göra hur mycket som helst med dessa underbara set från Lawn Fawn . Gött att Ciliinpapers får in mer från detta undderbara märke!