Tråkiga inköp….

Ja, ibland känner jag att man köper tråkiga saker till scrapbooking. Vid detta köptillfället gjordes två sådana köp, pärm och ny skärmaskin. Jag har fyllt upp min pärm med stora Lo:s nu så det fanns inget annat att göra än att köpa en ny. Supernöjd med denna typen av pärm, den sväljer mycket och är snygg. Detta är min tredje pärm av denna tillverkaren. Sedan angående tråkiga köpet nummer två så är det skärmaskinen….jag har en Fiskars, det var det första jag köpte för 8 år sedan när jag började med scrapbookingen och den är jag super nöjd med….men …den äter blad sedan jag börjat göra kort. Så jag fick tipset av en nära vän att jag skulle testa denna varianten , så nu har jag införskaffat denna från Tonic studios. Kommer dock att behålla den andra då den skär till 30*30 papper vilket denna nya inte göra. Sedan fick jag tröst shoppa sådant som är kul, wood veneers och klistermärken. Denna texten gillade jag:

kopfav

”Vi kommer att vara vänner tills vi blir gamla och senila, sedan kommer vi att bli nya vänner”