2 stycken nya WRMK kit!

Nu har WRMK kommit med 2 stycken nya kit! Little one och IT Factor. Det är två helt olika kit, min favorit är Little One. Tror minsann att jag får göra om min sons första år! Det albumet är gjort i en vanlig spiralpärm, men nu är jag sugen på att göra det till ett PL album. Men vi får se, det är så mycket man vill göra:-)

baby

Ovan ser ni Little one, visst är den underbar! Dova färger! Båda dessa kit innehåller 4 lika kort i storlek 3*4, 4*6 och så var det med 6 diecuts samt 1 kuvert. De är dubbelsida så detta kit passar oavsett om man har en son eller dotter. Kortet som ni ser där det står Mommy and Me , på baksidan står det Daddy and me:-)

 

ifactor

Ovan ser ni kort från IT Factor! Ett tuffare kit med starka färger och coola texter. Vet inte ännu vad jag ska PLa om med dessa kort, men man behöver ju inte veta det innan man köper dom:-)