Lawn Fawn! Det är kärlek för mig!

Att Lawn Fawn är mitt favorit märke har väl varit svårt att missa. Jag har köpt MASSA dies och stämplar och då menar jag MASSSSSSA! Men jag tänkte att jag visar dom allt eftersom jag använder dom. Det har ju kommit 2 nya serier nu, Snow day och Sweather Weather. Jag har köpt på mig dessa nya serier och de tänkte jag att vi skulle titta på i detta inlägg. Detta är Sweather Weather som ni ser nedan.

sweatherweather

Jag har köpt kitet med 12*12 papper. Då får man 9 stycken 12*12 ark som är dubbelsida samt så får man 6 stycken flairs. Papprerna känns väldigt höstiga, me like!

”Jul serien” som heter Snow day innehåller precis samma som Sweather Weather. Dock har dom en sida som man kan klippa ut till PL kort och en sida som man kan göra till snygga tags. Det sista pappren med tags är det som ni ser överst på detta inlägg. Jag köpte även detta 6*6 block med papper. Nu blir det inte mer julpapper för mig.

snowday

Lawn Fawn har haft en tidigare serie som heter Let´s Polka, jag hade inte den tidigare men kände att den var användbar så jag köpte även denna. Innehåller samma mängd som de tidigare två.

polkadot

Dessa kit kostar 119:- och 6*6 blocken kostar 59:-. Sedan köpte jag även 5 stycken rullar med snören. Har inte använt snören på flera år , men dessa kunde jag inte låta bli. Ångrar att jag inte köpte en blå, men det får bli nästa gång. Denna gången blev det grå, grön, röd, gul och en med orange/svart tråd som jag tänkt att ha till små Halloween påsar som jag ska visa i ett senare inlägg. Ska bara få tag på den diesen till påsarna först….

LF trad