Latmasken i mig visar sig igen!

Hej! Den sista tiden har jag fått dille på att göra kort! Jag har inte måttat, bara vikt till något i den storleken jag vill ha. Men nu har jag skaffat mig en Score Pal som gör att korten blir perfekta, varje gång. Nu har det också komit in flera varianter av färdiga kortbaser hos cili in papers, så jag köpte detta pack. Det är 40 färdiga kort tillsammans med kuvert i 10 olika färger. Känns som dom kan bli super till julkorten som det snart ska börjas med. Tänkte försöka tvinga på vår treåriga son i tomtekläder under denna veckan….får se hur det går. Vi skickade inte några kort förra året , men det året han var ett år gjorde vi det och han älskade inte tomtekläderna. Så det årets julkort var med en liten tomte med tårar i ögonen, men det blev ändå uppskattat. Alla andra har ju oftast ett perfekt foto på sina barn, men detta kortet visade hur säkert många av dessa korten blir (fast man väljer bort dom). Så vi får se hur det blir i år:-)