Månadens Studio Calico

Igår kom mitt efterlängtade månadskit. Jag älskar den dagen varje månad, denna månaden hade jag beställt extra mycket extra saker också!

Pl kit

Hoppas att ni kan urskilja på vad som är kitet och min soffkudde:-) Som vanligt var det med det som alltid är med PL kort, stämplar och ett alfabet. Sedan var det en tejp, två stjärngem och rub-ons. Något som är helt nytt för mig , något som jag inte sett innan är Silkscreen. Det var dessutom 2, jag var tvungen att googla på detta och man kan jämnföra det med stenciler fattade jag det som. Jag får youtube:a på ämnet också tror jag!

pl2

Favoriterna i detta kitet denna månaden blev två saker, puffy stickers samt tape rullen!

skit1

Såhär såg Scrapbookingkitet ut denna månaden. Läste i en Facebook grupp att flera var missnöjda med detta kitet , men jag gillade det. I detta var det också med en silkscreen. Sedan var det även med ”niser”staketet”påbilden” grej. Hmmmmmmmm, vad gör man med den…är det en dekoration? Favortierna var dessa plast blommor och spännerna:-) Ser ut som hårnålar!

skit2

Imorgon ska ni få se på extra grejerna, både ett extra add on kit och andra lösa pryttlar:-)