Ibland blir det inte som man tänkt sig…

Just nu har jag två favorit märken. Det ena är Lawn Fawn och det andra heter Mama Elephant. Mama Elephant är ett amerikanskt företag som har funnits i endast 2 år. Jag snubblade över detta märke när jag sökte på Lawn Fawn för ett tag sedan. De har precis som Lawn Fawn stämplar med tillhörande dies. Tyvärr finns inte detta märke i någon svensk butik, men jag hoppas att vi snart ska få det även i de svenska butikerna. Jag har beställt några uppsättningar från USA som jag har fått levererat hem, så de närmaste dagarna tänkte jag att jag skulle visa er dessa. Idag visar jag det första kortet ifrån Mama Elephant, det är från stämpel/dies kitet som heter Just Hatched.

Jag gjorde detta kort en dag när jag var hemma med en riktig mans förkylning och huvudet hade nog inte plats för några hjärnceller då det var fullt med snor:-) Jag använder mig ofta av akvarell papper när jag gör kort då jag tycker att de blir så stadiga. Jag stämplade figurerna och målade dom . Sedan stansade jag ut dom och satte dom på kortbasen. Sedan tog jag ytterligare ett papper och sansade ut figurerna i  och det var här det blev fel….ser ni att sista figuren är upp och ner…det var inte tanken. Men jag tycker inte att det gjorde så mycket ändå eller vad säger ni? Fäste det nya pappret ovanpå figurerna och passade in dom i hålen så gott som det gick. Stämpla och stansade ut äggskalen och fäste dessa på. Stämplade även texten, avslutade med en liten tråd från Lawn Fawn. Färdigt!

agg2