Cozy Christmas

Önskelistor! Det kanske var något man gjorde som barn, men idag är det min födelsedag och jag skiver fortfarande önskelistor:-) Högst upp på min lista står det en väska, att kunna ha när man åker på träffar, och MASSA lawn fawn stämplar/dies. Vi får se om jag varit snäll och får något av detta! Här har ni i alla fall ett kort med en tomte som håller i en önskelista. Nu i efterhand så skulle jag ju såklart ha skrivit några rader på den….men det får bli nästa gång. Dessa stämplar kommer från Mama Elephant och heter Cozy Christmas. Det finns dies till dessa stämplar, men dessa har jag tyvärr inte, så här var det bara att klippa! I detta kit så finns det extra händer som man kan klippa ut och fästa ovanför de andra händerna för att tomten ska kunna hålla i tex en önskelista eller varför inte ett paket? Jag fäste dom med 3d kuddar. Målat har jag gjort med Spectrum och granen fick sig lite extra glitter efter den var målad med Wink of stella clear.

onskelista2