Nu blir det Lawn Fawn i 8 dagar!

Först ut är Joy to the woods stämplar och dies. Tanken var när jag började med detta kort så skulle jag göra mitt första shakerkort, ett kort som man gör med ett ”fönster” och lägger små saker innanför som åker runt när man skakar det. Men när jag hade kommit så långt som till att lägga i något som skulle skakas runt så hade jag inget som jag tyckte matchade perfekt , så jag valde att göra det som ett vanligt kort. Men med en plast ram runt så det ser nästan inramat ut. Ofta för mig så blir det inte som jag tänkt mig, men denna gången blev jag nöjd med resultatet ändå:-)  Jag torrembossade bakgrunden med denna foldern sedan färgade den med två nyanser av mina mini distresser. God jul texten är från Jessie´s abc, dessa alfabet är superbra att jobba med! Ramen är gjord i vanlig vit cardstock och diesen jag använde för att få till fyrkanten kommer från Tonic.

rav2