Owl I want for christmas is you!

Mitt andra försök till ett shakerkort blev detta, så mycket shake blev det tyvärr inte. Jag använde mig av Winter owl stämplar och dies. Cirkeln gjorde jag med dies från Tonic.  Den röda cirkeln är för att rädda upp ett misstag som jag gjorde. Man såg 3D-tapen igenom fönstret vilket inte var så snyggt, därför blev det en extra cirkel:-) Bakgrunden var ett vitt papper som jag använde mig av en stencil och embossingpasta i silver för att få till stjärnorna. Sedan sprayade jag med Heidi Swapp mist navy, torkade av stjärnorna och lät det torka. Sedan stämplade jag och målade två ugglor och en stock, stocken kommer från ett annat Lawn Fawn kit. Använde mig av diesen för att skära ut dom, fäste dom på 3D-kuddar och trädde en tråd för att det skulle se ut som en gunga. Sedan satte jag 3D-tejp runt hela kortet, hällde i lite sequins och satte på ”locket”. Till min fasa insåg jag sedan att min 3D-tejp även är klistrig på sidan så de som skulle skakas runt satte sig gärna i det klistret, men jag ger mig inte. Imorgon kommer mitt tredje försök! Då jäklar! Då är det jag mot tejpen!

uggla2