Mia vs Tejpen 1-0

Här kommer mitt tredje försök med shakerkort och jag lyckades! Jag vann mot tejpen! Jag har använt mig av stämplar och dies från Critters from the past kitet. Jag började med att distressa en blå fyrkant med två olika nyanser av blått. Detta papper satte jag på en vanlig kortbas som jag gjort av vit cardstock. Sedan stämplade och målade jag min dinosarie och palm, körde dom igenom min Big shot och satte fast dom på den blåa bakgrunden. Satte fast samma tejp som ställde till det för mig sist, men istället för sequins så la jag i ”små” glitter (en gammal burk som jag inte vet var den kommer ifrån). Satte på min ram , sedan kom det stora testet! Jag skakade och visst fastnade det glitter i tejpet, men när den fått vad den var nöjd med så lät den bli det övriga glittret. Så! Tada! Mitt första lyckade shaker kort!

dino2