I like!

#Awesome heter dessa stämplar och dies som jag använt till detta kort. Kortbasen gjorde jag i vanlig cardstock. Först stämplade jag en twitterfågel, insta och tummen som jag embossade. Sedan stämplade jag bara på med dessa 3 stämplar tills jag tyckte att det var lagom. Tog ett vitt papper, stämplade kameran, målade den och fäste den direkt på kortbasen. Sedan klippte jag till en liten fyrkant som skulle se ut som ett polaroidkort som kom ur kameran. Med denna stämplade jag ett hjärta med röd stämpeldyna från Snow Day, embossade detta med transparent pulver. För att rama in kortet målade jag med svart embossingpenna som jag sedan värmde på med värmepistolen. insta2Även det lilla hjärtat efter texten embossade jag. Sedan fäste jag ”fotot” med 3D kuddar. Klart! Så här  i efterhand så skulle jag ha skärt upp skåran i kameran och petat dit mitt foto så det ser ut som om det verkligen kommer ur kameran. Men det tar vi nästa gång! Man kan inte bli proffs på första försöket!