Spooktacular!

Jag såg ett youtube klipp på Lawn Fawns blogg hur man kunde göra ett coolt Halloween kort. Halloween är inget som vi direkt firar i vår familj ännu, kanske blir det mer när sonen blir äldre. Men jag älskar Lawn Fawns Spooktacular stämplar och dies, så lite kort kan man ju alltid göra ändå! Även fast man inte firar. Jag gissar att det kommer att komma lite grannbarn också så jag funderar på att göra lite Halloween påsar, men det får bli ett annat inlägg isåfall:-)

Nu tillbaka till Spooktacular! För att jag skulle kunna göra det kortet som dom hade gjort var jag tvungen att köpa mig en stål linjal, skärmatta och något att skära med. Så det införskaffade jag på Cili in Papers. Mattan var ju perfekt som underlägg, så det får ligga kvar på mitt skrivbord. Som ni ser på resultatet så blev min debut på att skära för hand inte den bästa, men som allt annat med övning så ska jag nog få kläm på det med:-)

bild 2