Halloween

Ja Halloween var i helgen och ända sedan jag såg Goodie Bag från Lawn Fawn visste jag att jag skulle göra små påsar och ge till eventuella barn som knackar på dörren. Idén kändes super hela tiden tom när jag hade gjort första, men när jag gjorde 2-3 så kände jag att jag kunde ha gjort den något enklare:-) Men jag fick ihop 10 stycken tillslut, med en guldpeng, en klubba och en tablettask i.
Goddie Bag diesen från Lawn Fawn är superenkel att använda och påsarna blir verkligen fina, med fina detaljer. Kan man önska så skulle den kunna vara något större, men till detta ändamålet var den super!

pase2

Jag började med att köra igenom diesen två gånger i min Big shot i svart cardstock för att få själva påsen. Sedan körde jag igenom den ena svarta delen med en cirkeldies , så att jag fick ett hål. Efter det gjorde jag cirklar i transparant papper och en cirkel som jag gjorde med ett papper från Studio Calico. Pumpan och fladdermusen är från Lawn Fawn Spooctacular, som jag målat med Spectrum Noir.

pase4

Sedan var det bara att sätta ihop den! Jag monterade den transparanta cirkeln först över hålet i påsen. Fäste pumpan på stjärnpappret från Studio calico som jag sedan fäste på den transparanta. Vek och satte sedan ihop påsen och avsluta det hela med att ta en 3 d kudde och fästa fladdermusen. I med godis och avsluta det hela med ett litet snöre. Klart!

pase7

Allt som jag fäste använda jag mig av score tape (förrutom fladdermusen). Den tapen är fantastisk! Jag behöver inte vara orolig att påsen kommer att falla ihop. Så superbra! Men det gäller att man inte sätter den fel, för att flytta på den går inte, då förstörs pappret.