Nytt julkort!

Jag har räknat ut att jag ska göra ca 25 julkort och skicka i år, hitills har jag gjort ca10 st. Så det är några kvar , men jag ska ju på två heldagars träffar i november så det känns som jag ska hinna med. Bra att vara optimist nu, när man ändå kommer att sitta där några dagarn innan jul och panik göra kort eller att inse att det är likabra att köpa färdiga:-) Har en känsla av att alla mina julkort kommer att göras med Lawn Fawn stämplar. Än så länge har jag inte gjort två lika. Till denna använde jag mig av 4 olika dies och stämplar: Delfinen är från Critter in the sea, isblocket och kaninen är från Critter in the Arctic, molnen är från Spring showers, ”vattnet” har jag gjort med hjälp av Stitched Hillside Borders. Jag har tidigare köpt färdiga kortbaser från American Craft, det är en sådan blå som jag använder mig av till detta inlägg. Jag har gjort  ”vattnet” genom att göra vågor i vit cardstock och blått vellum papper. Tror inte att man ser det, men jag har skurit ut ett ”isblock” i transparant papper och lagt på . Så att det skulle se lite ”isigt” ut :-) Ytterligare julkort kommer imorgon.

is1