Facebook

Facebook kan man ha till mycket, jag använder det ofta för att få inspiration. Idén till dagens kort har jag fått från just Facebook. Jag har gjort en vanlig vit kortbas, skurit ut kullen med hjälp av Hillside border från Lawn Fawn. Jag behövde en stencil med en gran , men hade ingen hemma så jag löste det på annat sätt. Jag tog diesen med granen från Critters in the forest och körde diesen genom min Big Shot. Jag använde mig av transparant papper, så fick jag mig en stencil:-) Sedan använde jag mig av mina distresser och färgade in granarna.

tree1

När granarna var på plats körde jag hela kortet igenom Big shoten igen och stansa ut God Jul med hjälp av Quinn alfabetet. Sedan kom det lite pilliga. Jag stansade ut varje bokstav 3 gånger på vanlig vit cardstock, sedan var det bara att limma. Jag satte scor tape på baksidan av kortet , allså över god jul texten på baksidan. Sedan pillade jag tillbaka bokstävernera och ”stängde” igen hålen. Efter det limma jag och satte på varje bokstav en efter en så jag fick lite höjd på dom. Avsluta med de bokstäverna som var dom första jag skar ut, alltså de med distress färgen på:-)

tree

Sedan var det bara att sätta dit ”kullen” och några dots, klart! Har aldrig gjort ett liknande kort innan , men detta var kul!