Träff!

En gång i månaden är vi några tjejer som träffas en lördag i en lokal i Surte! En sådan träff hade vi i lördags, men hon vi brukar vara hos hade fått förhinder så vi var hemma hos mig i min källare. Vi träffades vid 10 och insåg ganska snabbt att vi ville ta en sväng till Cili in Papers så det gjorde vi. Dom andra tjejerna shoppade på sig papper för att göra julkort. Jag handla bara några små saker då jag redan hade varit där tidigare i veckan:-) Men det är konstigt att jag alltid kan hitta något som jag vill ha, även fast det är i särklass den butik som jag besöker oftast:-)

Denna gång var vi bara tre stycken. Marina började färglägga en Magnolia stämpel som hon ska ha till sina julkort. Jenny testade på PL för första gången. Jenny är en av mina närmsta vänner , vi träffades på gymnasiet och har hängt ihop sedan dess. Hon är mycket för kort och Lo, men detta med PL har hon hållt sig borta ifrån. Men i lördags testade hon….och jag tror att hon är fast:-)

Själv satt jag och pillade med mitt December Daily album! Kändes som jag inte fick gjort något, men nu har jag iallafall gjort kort med nummer 1-31 på. Japp! Jag gör hela december!