Ny penna!Typ….

Det var en tjej som tipsade om denna pennan i PL gruppen på facebook. Jag har en liknande variant av denna fast i flytande form som man använder sig av en pensel för att lägga på. Men det är ju supersmidigare att använda en penna än pensel, för mig i allafall:-) Hur funkar den då? Jo man målar/skriver med den på ett vanligt papper så blir det som en hinna som lägger sig på pappret. Sedan låtar men den torka (den torkar snabbt) innan man tar vatten färg över pappret. Då fastnar det inte vattenfärg där man ”skrivit” med pennan. Efter att vattenfärgen torkat så tar man med fingret eller en trasa och ”drar bort” hinnan som blev med pennan.

kort2Jag använde pennan till dessa 4 julkorten som jag gjorde i veckan. Ni ser det som ser ut som snö? Det är pennan som jag gjorde dessa prickar med och sedan målade jag med vattenfärg, tog bort ”hinnan” och vips! Snö:-) Ni kanske kan se vilka stämplar och dies jag har använt även till dessa julkort? Japp! Det är Lawn Fawn:-)